Fundació Sol Solidari

La feina de la Fundació durant el 2019

La feina de la Fundació durant el 2019

El gener de 2008, un grup de persones, amb experiència en projectes de cooperació sanitària d’una banda, i en projectes de caire ambiental d’una altra, ens vam unir per crear Sol Solidari.

L'objectiu comú era realitzar projectes a països en vies de desenvolupament, que milloressin la qualitat de vida de la gent, salvaguardant al mateix temps el medi ambient.

Ens vam voler centrar en un primer moment en la introducció de cuines solars, doncs aquesta eina aporta importants beneficis ambientals, socials, sanitaris i econòmics.

En aquests onze anys de vida, però, hem anat diversificant, i també introduïm altres tecnologies que tenen en comú el doble objectiu fundacional: augment de la qualitat de vida amb la preservació del medi ambient. La il·luminació amb energia solar en comunitats sense accés a l'electricitat és actualment el nostre objectiu principal.

Des de la Fundació Sol Solidari creiem que institucions públiques, empreses i ciutadans poden posar el seu granet de sorra, com fem nosaltres, per ajudar als desfavorits del Sud.


Comptem amb vosaltres!


Què hem fet al 2019?

Un any més, l'any 2019 hem centrat la nostra activitat exclusivament a Burkina Faso.

Descobreix en detall el que hem fet a la memòria de sota



Tornar a notícies